Betrouwbaar, betaalbaar, rendabel.

Eenvoudig

U kan ons eenvoudig bereiken via de contact/offerte pagina via verschillende mogelijkheden, ook telefonisch. U krijgt spoedig antwoord op uw vragen, opmerkingen en offerte aanvragen. Hierna kan er vanop afstand of persoonlijk ter plaatsen iets uitgewerkt worden of een oplossing aangeboden. Nadat de eventuele beslissing genomen is, kunnen de werken worden ingepland naar haalbaarheid voor de klant en voor ons.

Op maat

Veel technieken zoals zonnepanelen, laadpalen en dergelijke vragen een juiste berekening en afstemming op de huidige situatie maar ook die van de  toekomst. Dit is een zeer belangrijk aspect om duurzaam, ecologisch, maar ook financieel rendabel te kunnen zijn. Geen oversized zonnepanelen installatie, wel passende oplossingen.

Nazorg

Alles wordt na de plaatsing zorgvuldig gecontroleerd en getest. Verder word de werkplek proper en terug in zijn oorspronkelijke staat achtergelaten. U kan bij ons achteraf nog terecht voor herstellingen en periodiek onderhoud van de technieken, ook deze die niet door ons zijn geplaatst.