Betrouwbaar, betaalbaar, rendabel.

Waarom EC Technieken

We bieden een totaal aanpak zodat u bij ons terecht kunt voor, tijdens en na de installatie van uw technieken. We voeren alles uit zoals afgesproken en dit binnen de opgestelde tijdspanne. We adviseren en begeleiden vooraf (ook dhz), voeren alles vakkundig uit tijdens en handelen indien gewenst, de nodige documenten, keuringen en aanmeldingen af.

 

Ook hierna kan u bij ons terecht voor onderhoud, herstelling en controle van de geplaatste technieken. Zo bent u zeker van een optimale werking. Dit alles met een correcte service en transparante prijs. U kan beroep doen op onze diensten voor complete installatie van de betreffende technieken van A tot Z, of indien gewenst leveren we complete pakketten met advies en begeleiding om deze zelf te kunnen plaatsen. Ook is het mogelijk om manschap, materiaal, ondersteuning en hulpmiddelen in te schakelen wanneer nodig. Verder werken we voornamelijk met fabrikanten en producten met uitgebreide garantie termijnen wat de zekerheid verhoogt. 

Prijs-kwaliteit verhouding

We werken niet met uitsluitend 1 bepaald merk of die met de grootste marges. Wel met deze die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en die het best passend zijn voor een bepaalde specifieke situatie.  We kiezen meestal voor producten in het middensegment, deze leveren uitstekende prestaties tegen een betaalbare prijs, verder bieden deze soms langere garantie termijnen aan dan die van het duurdere topsegment. Echter op vraag van de klant, stellen we iets samen zoals gewenst. Tenslotte bieden we zelf een degelijke garantie aan op onze plaatsing, zodat ook hier op kan worden vertrouwd.

 

Indien u een installatie laat uitvoeren, kan u bovenop de (tijdelijke) premie voor de installatie van bv. zonnepanelen, recht hebben op het verlaagde btw tarief van 6 % indien u aan enkele voorwaarden voldoet (bv. woning privé eigenaar en doeleinde ouder dan 10 jaar,...). Hierdoor zakt de totaal investering fors!