Betrouwbaar, betaalbaar, rendabel.

Regenwatersystemen

U kan door ons ook uw regenwatersysteem laten plaatsen, dit met verschillende toepassingen, zowel droog als natte opstelling. Met de juiste filterinstallatie krijgt u helder water.

 

Er kan gekozen worden voor zowel een trage instroom van het recuperatie regenwater als van de aanvulling met leidingwater om omwoeling te voorkomen. We kunnen eventueel ook de nodige pompsturingen en beveiligingen zoals droogloop, waterlek en druksensoren plaatsen. Zelfs draadloze monitoring met een sensor in de regenwaterput is mogelijk.

sensor water niveau

Camera systemen

We kunnen ook camera's, videofonie/slimme deurbellen en andere beveiligingen plaatsen, zowel draadloos als bekabeld. We werken enkel met degelijke en betrouwbare merken, met uitstekende garanties.  

Elektriciteit 

Verder doen we kleine aanpassingen, uitbreidingen en herstellingen aan elektrische installaties. Ook kunnen we al de nodige documenten en eendraadschema's opstellen en alle soorten keuringen laten uitvoeren.  

Alarm systeem

Op aanvraag

Op aanvraag kan u bij ons ook terecht voor allerlei andere technieken, herstellingen of opdrachten. In samenspraak zoeken we naar een oplossing en haalbereid voor uw aanvraag. Plaatsing van keuken en de toestellen ervan, installatie van complete badkamers of enkele meubels ervan. 

schuting plaatsen
badkamer plaatsen

Indien u een installatie laat uitvoeren, kan u bovenop de (tijdelijke) premie voor de installatie van bv. zonnepanelen, recht hebben op het verlaagde btw tarief van 6 % indien u aan enkele voorwaarden voldoet (bv. woning privé eigenaar en doeleinde ouder dan 10 jaar,...). Hierdoor zakt de totaal investering fors!


Indien u een installatie wilt bezoeken, rendementen wilt bekijken of een oplossing wenst kan u contact met ons opnemen.