Betrouwbaar, betaalbaar, rendabel.

Alle soorten laadstations

Bij ons kan u terecht voor advies, berekening en installatie van alle soorten laadstations. U heeft de keuze tussen laadpalen die losstaand opgesteld worden, laadpunten bevestigd aan de gevel of aan andere constructies. Slimme toepassingen die communiceren met het lokaal domotica netwerk, enkel laden met stroom afkomstig van zonnepanelen en groene stroom of juist simpele budget laadpunten die enkel de essentie uitvoeren zonder meer.

 

Er bestaan lichte oplossingen voor hybride wagens tot zware laadstations voor de grootste vermogens van elektrische auto's te kunnen laden. Afhankelijk van het beschikbare net, budget en (toekomstige) auto vinden we de meest geschikte toepassing. Ook bij een beperkt net (bv. 1 fase aansluiting) is er een oplossing voorhanden, zoals balancerend laden. Hetzelfde indien meerdere palen in 1 zelfde huisinstallatie staan geïnstalleerd. Robuust of minimalistisch, beveiligd met wachtwoord, connecteren met een app en smartphone, alles is mogelijk

 

Op de installatie kan het verlaagde btw tarief van toepassing zijn (onder voorwaarden, bv. woning privé ouder dan 10 jaar) van 6 %. Dit levert een forse kostenbesparing op  + eventuele andere premies.

 

laadpaal elektrische auto

Indien u een installatie wilt bezoeken, rendementen wilt bekijken of een oplossing wenst kan u contact met ons opnemen.